Teljességben-egészségben családi program

A Táliber Közösségfejlesztő Alapítvány Teljességben-egészségben c. programjához keres vállalkozó kedvű családokat, akiknek 12-20 éves korú gyermekük is van.

Várjuk azok jelentkezését, akik tanulnának velünk és egymástól, felnőtt és fiatal együtt önmagukról, az emberi viselkedésről, konfliktuskezelésről, együttműködésről, társas és családi kapcsolatokról, kommunikációról, segítésről, szerveznének közösségi programokat.

A csoporttól is függ, hogy milyen közös tevékenységeket találunk még ki. Ha mindenki nagy kutyás, akkor akár a családi kutyakiképzés is lehet egy közös pontunk majd a 26 alkalom során a belső utazás mellett.

A program vezetői:

Csáki Erika mentálhigiénés szakember, szupervizor

Zsótér Mária közösségfejlesztő, mentálhigiénés szakember

A részvétel díjtalan.

A csoport létszáma 20 fő. (A család nem a teljes családot jelenti most, várjuk a fiatalt és bárkit vele, aki kedvet érez ahhoz, hogy a gyerekével és másokkal együtt kalandozzon. Bármilyen összetételben jelentkezhetnek a családok: 2 gyerek-1 felnőtt, 2 felnőtt-1 gyerek, 3 felnőtt-1 gyerek, jöhet szülő, nagyszülő, nagytestvér, keresztszülő …..)

Találkozási alkalmak: általában hétfőnként (26 alkalom), első alkalom június 22. hétfő 16.30

Érdeklődjön, elmondjuk a részleteket!

Táliber Közösségfejlesztő Alapítvány

20/377-1960

taliber.alapitvany@gmail.com

facebook.com/taliberalapitvany