Online kérdőív

Ahogy terveztük, 2020. március 15-én elindult a Békéscsabai Ifjúsági Közösségi Felmérés részeként összeállított online kérdőív. 2020 februárjától 3 közösségi beszélgetésen, sok-sok műhelymunkán és egyeztetésen formálódott és vált véglegessé a 29 kérdésből álló, kb. 10-15 perc alatt kitölhető kérdőív.

Békéscsabán élő, itt tanuló, dolgozó, állákereső fiatalokat kértünk a kitöltésére. Fontosnak tartjuk a fiatalok érzéseit, gondolatait, véleményét, ezért is kérdeztük őket.

Napok alatt megváltozott az életünk, már nem a korábbi megszokások mentén telnek a napjaink, így a kérdőív egyes kérdései furcsának tűnhettek most, amikor az a cél, hogy mindenki maradjon otthon. Mi pedig rákérdeztünk arra, hogy ki mennyire ismer és látogat bizonyos közösségi tereket a városban, mennyi szabadideje van hétköznapokon, mi a kedvenc törzshelye…. És biztos nehéz volt most elképzelni azt is, mi lesz 5 év múlva, mikor azt sem tudjuk, mi lesz holnap.

Reméljük, a kérdőív kitöltése kapcsán sokan beszélgettek a városról, arról, hogy miért jó itt élni, mi jut eszükbe Békéscsabáról, mi hiányzik nekik innen, mi mit tudnánk tenni azért, hogy a következő generációk számára jó hely legyen a város!

Április 15-én 1373 teljes kitöltéssel zártuk az online felmérésünket. Köszönjük a kitöltést! Az elemzés kapcsán folyamatosan jelentkezünk az Ifjúsági Közösségi Felmérés Békéscsaba, 2020 facebook-oldalon.

Békéscsaba, 2020. április 16.